Nosaltres

 En Jordi i la Mar, la Mar i en Jordi. 7 anys de relació, els últims 3 vivint junts. I ara fem un pas més i hem decidit casar-nos.

16-17/02/07. La data en que la Mar, després de quatre mesos en que el Jordi va estar a “pico y pala”, se’l va emportar durant una festa al pis d’Anglí a una habitació i (entre proposicions estranyes per part de terceres persones) li va dir que potser sí que tenia raó i era millor ser alguna cosa més que bons amics.

12/12/10. La segona data especial en la nostra relació. El dia que després d’una mudança exprés vam sotmetre la relació a la prova de foc de la convivència diària i, tres anys i alguna bronca després, podem dir que ho portem prou bé.

21/08/12. The Lake, Central Park. NYC. Després de remar una estoneta, i de que la Mar s’enfadés perquè en Jordi estava com molt concentrat en remar i no li feia cap foto, vam parar en un racó apartat, i d’aquella motxilla a la que en Jordi tenia tant d’amor últimament, en va sortir un anell preciós que ens ha portat fins on som ara.

07/06/14. La Garriga de Castelladral. El dia en que tota aquesta història arribarà al seu punt culminant amb la vostra companyia.

Entre mig de totes aquestes dates, hi ha hagut un munt d’històries, de viatges, d’excursions a Port Aventura, de vespres veient sèries sense parar, i de totes aquelles coses que fan que la vida sigui un camí més agradable de passar. Esperem que aquest camí que hem començat junts segueixi molts i molts anys més, i que vosaltres estigueu al nostre costat per poder-ho veure.

Si voleu veure imatges de tots aquests anys, aneu a l’apartat “Galeria” del menú principal.