Testimonis Mar

Josep Mª Reis. Per tothom el Pepe, però per mi sempre el TETE. Aquell microbi que vam trobar a les escombraries quan jo tenia quatre anys i que des de llavors m’ha estat emprenyant sense parar… M’ha estirat dels cabells, m’ha portat la contrària, s’ha provocat el plor (que bé que ho feies!!) perquè em caiés a mi la bronca… Però també ha sigut el meu alumne quan jugava a senyoretes, s’ha deixat disfressar de TOT (ni que ho negui), m’ha deixat els seus Action Mans per ser els nòvios de les meves Barbies i ha estat sempre allà per fer aquells crits i grunyits, que en el seu idioma estrany volen dir que m’estima.

“Que no és només ta germana, eh? Que també és ta padrina!” Li deia ma mare quan no em feia cas. Doncs bé, ara no només seràs el meu germà i el meu fillol, també seràs el testimoni del meu casament. T’estimo guapo!!

Pepe + Mar

Marc Torras. En Marc, aquell nen petit que es passava les tardes jugant a les màquines amb el meu germà mentre jo jugava a disfressar a la seva germana. Aquell nen que s’ha convertit en un home seriós i de poques paraules, però que sap com passar-s’ho bé, una mica com son pare. Aquell nen que sempre ha estat al meu costat en totes les celebracions possibles, en cadascun dels dies importants i sempre amb un bon somriure.

És d’aquelles persones, que quan la veus, ja t’adones que és un tros de pa i que pots comptar amb ell pel que faci falta. I és per això que abuso de la seva confiança i li demano que, un cop més, estigui al meu costat en un gran esdeveniment tan especial com aquest. Gràcies per ser-hi sempre!

Marc + Mar