Testimonis Jordi

Arribat aquest punt em trobo amb la tessitura d’escollir 2 testimonis de 5 candidats. Així doncs, i donada la meva incapacitat per escollir-los a dit, a continuació us presento el vídeo del sorteig.

Els candidats son:

Grup “Treball de Recerca”:

  • Joaquín Alvira

  • Lluís M. Escrichs

Grup “Anglí”:

  • Fernando Concha

  • Jordi “Met” Guillaumet

  • Alexis “Bisbal” Haro

Molta sort a tots!

Per conèixer una mica més sobre els guanyadors, feu click aquí

Fernando Concha. De Lleida, però resident a Alemanya, el primer que vaig pensar d’ell quan el vaig conèixer a les “jornades de convivència” l’estiu abans de començar la carrera va ser “aquest paiu amb lo gran que sembla, repetidor fijo”. No podia estar més lluny de la realitat!

Testimoni representant el pis d’Anglí, convertit en el professor de tot i de tots (inclús li vam regalar un KamaSutra per tal que se l’estudiés i ens l’expliqués), entre la residència i el pis vam estar sis anys sota el mateix sostreAra ja no vivim sota el mateix sostre, ni tan sols sobre el mateix país, però cada vegada que ens veiem, per molt espaiades que siguin les visites, la relació és com si encara estiguéssim a Anglí recollint les sobres de la festa del dia anterior.

Concha + Jordi

Lluís M. Escrichs. Representant del grup del Treball de Recerca, una de les coses més maques que he fet mai, l’hem fet junts: el moment en què la Gina va aprendre a comptar fins a deu correctament sense saltar-se el número “nou” el tindré sempre guardat.

Tot va començar amb un “podries deixar-me la calculadora?” de la forma més correcta i respectuosa que m’han dit mai, un dels primers dies de primer de batxillerat i ha arribat fins avui, després de Tocs de Gralla, Tótems de Mar, sopars a la Madolina i cases rurals. I que per molts anys sigui així!

Lluís + Jordi